Om Beermatch

Idéen bag Beermatch stammer fra en livslang passion for mad og en mangeårig glæde for god øl, der siden udviklede sig til en stor passion for special øl. Mange penge er blevet brugt på gode øl i diverse bottleshops og online butikker og mange gode øl blev drukket. Der blev øl “nørdet” med andre ligesindede, på barer, i bottleshops og på Untappd.

Drømmen om at åbne min egen bottleshop kom pludselig til mig. Jeg vidste dog, at det ikke skulle blive ved en drøm, men at det en dag ville ske.

Nu står vi så her (februar 2022) – og drømmen lever.

Jeg vidste fra start af at den røde tråd i min shop, skulle være forbindelsen til mad. Mad og øl parring har altid interesseret mig. Det med at kunne berige både øl og mad, ved at kombinere de to ting, synes jeg er fascinerende. Selvom maden er en stor del af det, jeg laver, så vil øl dog altid være det vigtigste element på min webshop.

På Beermatch vil jeg bestræbe mig på at give mine kunder den bedst mulige øloplevelse. Så mit sortiment er naturligvis nøje udvalgt og jeg har naturligvis prøvesmagt mine øl, så jeg kan stå inde for det og give mine kunder den bedst mulige rådgivning.

Jeg vil have et sortiment i shoppen, der appelerer til nybegynderen, såvel som hardcore øl-nørden.

Vil man have råd, forslag, hjælp til at forstå sortimentet eller ølbegreber – så slå endelig på tråden på: 26 81 46 70 (9-15 alle hverdage), skriv på info@beermatch.dk eller send mig en personlig besked på Instagram eller Facebook. Jeg vil også gerne komme med forslag til mad , der kan serveres til øllene eller øl man kan servere til mad :-)Jeg håber, du får en god shoppeoplevelse. Tak for din interesse.- Kristian / Indehaver